Målare Täby

Kunnig, erfaren & allsidig målerifirma

Tapetsering Täby

På senare år så har tapetet fått ett lyft och blivit väldigt populära igen. Det tycker vi är fantastiskt roligt då det går att göra så mycket spännande med tapeter. Har du ett äldre hus i Täby så kanske du vill återställa några rum i lantlig stil. Andra vill göra något kul med väggarna i barnrummet och på sistone har vi sett ett uppsving för stormönstrade och färgstarka retrotapeter.

Men det är givetvis du själv som väljer. Vi tapetserar lika gärna en sobert randig tapet eller en ljus med bara ett subtilt skimrande mönster.

Mönsterpassning och bra underarbete

För att tapeter ska bli ritkigt snygga är det, precis som vid målning, viktigt att man ser till att underlaget är helt slätt. Vid ett nybygge innebär det till exempel att man får spackla skarvar i gipsskivor och sedan slipa dessa för att få en jämn yta. Likaså kan det på äldre väggar behövas att man tar bort gamla tapetlager samt fyller i hål och sprickor innan man tapetserar på nytt.

Vi vet givetvis hur man arbetar med olika tapettyper, från easy-up till återskapade historiska tapeter där man måste kantskära innan tapeten sätts upp. Mönsterpassningen ser vi självklart till att den blir helt perfekt.

Hör av dig till oss så visar vi gärna exempel på vad andra kunder har valt inom tapetsering i Täby.

Tapetserare med precision & god rådgivning. Anlita oss när du ska tapetsera!