Målare Täby

Kunnig, erfaren & allsidig målerifirma

Kontakta oss

Ett tryggt och pålitligt företag inom målning och golv. Vi ser till att du får jobbet utfört av kunniga och noggranna hantverkare samt med material som håller riktigt hög kvalitet. Vi brinner för att hjälpa kunder som vill få riktigt bra hantverk till ett bra pris.

Självklart kan du som är privatperson använda dig av ROT-avdrag när du beställer en renoveringstjänst som till exempel målning, tapetsering, golvläggning eller golvslipning av oss. Vi rapporterar in alla uppgifter till Skatteverket och du betalar bara fakturan med avdraget färdigt. ROT-avdrag får göras upp till 50 000 kronor per person och år och du får göra avdrag för 30% av arbetskostnaden.

Garanti på jobbet

När du anlitar oss så får du generösa 5 års garanti på jobbet. Vi vill att du ska vara nöjd under lång tid framöver. Skulle det uppstå något problem under garantitiden så kommer vi ut och åtgärdar detta kostnadsfritt - förutsatt att du följer våra skötselanvisningar förstås. Felaktig skötsel, skador på grund av oaktsamhet eller olyckor ersätts ej.

Vi är det trygga valet när du söker målare i Täby!