Målare Täby

Kunnig, erfaren & allsidig målerifirma

Målare

Därför ska du ta hjälp av en kunnig målare

Trenden att själv fixa saker hemma håller i sig och många tänker att just målning är enkelt och något som man inte kan misslyckas med. Men det är lätt att bedra sig och tro att det räcker med att bara gå och köpa en färgburk.

För att få ett riktigt bra resultat på alla ytor gäller det att veta exakt vilken färg man ska ha. Dessutom är målning så mycket mer än att bara pensla på ett nytt färglager.

Underarbetet är A och O

Underarbetet är den punkt där de flesta slarvar och det som verkligen utmärker en amatör eller en slarvig målare från ett proffs. Ett bra underarbete tar tid och en proffsmålare kompromissar aldrig på den punkten.

Är underlaget ojämnt så måste det jämnas ut med spackling och slipning innan man grundmålar och sedan målar med den slutgiltiga nyansen. Sitter det bubbliga gamla tapeter på ytan så måste dessa avlägsnas innan man utför de andra stegen. Vi har sett alldeles för många exempel på när man har trott att det räcker att rolla på ett nytt färglager för att sedan märka hur hela tapeten lossnar från underlaget.

Visst går det att måla över tapeter, men då ska de vara i gott skick, utan blåsor och det får inte ligga för många tapetskikt ovanpå varandra. Är du osäker på om underlaget är bra nog så rekommenderar vi att du hör av dig till oss så ger vi dig svar på rätt åtgärder.

En proffsig målare slarvar aldrig. Vi är noga med varje detalj.